Business By Design

Att starta företag och arbeta med affärsutveckling är något jag tycker är inspirerande och kul. Det ger mig energi att se hur företag utvecklas och lyckas. Under 2021 lanserade jag ett nytt företag och varumärke; MoveByNumbers.

Med dansen som röd tråd har jag skapat en ny byrå från grunden, där jag förverkligar två av mina stora passioner; dans och att hjälpa människor med redovisning och rådgivning.

Om du vill ha stöd i att utveckla din verksamhet eller lansera ett nytt varumärke så kan jag bidra med mina erfarenheter av Business By Design. Hur du kan:

  • bygga verksamheten kring ditt mål och vision
  • bygga team och företagskultur
  • arbeta med branding och allt från logotyp, musik, lansering, marknadsföring
  • hur du använder sociala medier för att bygga ditt varumärke

Behöver du en duktig ekonom?

Behöver du hjälp med att utveckla din verksamheter och Business By Design kan StructureFinder stötta dig. StructureFinder är ekonomi- och förändringskonsulterna som hjälper dig att fokusera på din verksamhet och skapa lönsamhet.

Tillsammans skapar vi förändring på riktigt och ser till att du kan nå din fulla potential!